Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با ۲۸ صفر، اماکن مذهبی صومعه‌سرا سوگوار رحلت پیامبر(ص) و شهادت کریم اهل بیت(ع) هستند.

خبرگزاری شبستان، صومعه‌سرا_مائده فلاحتکارضیابری: همزمان با شب و روز 28 صفر سالروز رحلت جانگداز پیامبر اکرم(ص) و شهادت کریم اهل بیت(ع) اماکن مذهبی صومعه‌سرا اعم از مساجد، بقاع متبرکه و هیئت‌های مذهبی مملو از حضور زائران و عاشقانی است که برای عرض تسلیت به این اماکن روحانی و ملکوتی مشرف و به عزاداری و نوحه خوانی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شب گذشته و صبح امروز دلسوختگان خاندان عصمت و طهارت با برپایی دسته‌های عزاداری و نوحه خوانی وفات پیامبر مهربانی‌ها و امام دوم شیعیان جهان، امام حسن مجتبی(ع) را به محضر امام زمان(عج) تسلیت می‌گویند.

 

همچنین مراسم نورانی قرائت زیارت پیامبر(ص) ازبعید در برخی از بقاع متبرکه و مساجد شهرستان صومعه‌سرا همزمان با شب رحلت پیامبر اعظم(ص)  برگزار شد.

 

مداحان اهل بیت(ع) نوحه‌سرایی کردند و سخنرانان مذهبی نیز ضمن بیان گوشه‌هایی از زندگانی گهربار پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع)، مردم را به الگو گرفتن از زندگی این بزرگواران توصیه کردند.

 

 

*حضرت محمد(ص) بهترین الگو برای بشریت

«حسن راستاد» با تسلیت رحلت جانگداز پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضرت محمد(ص) و شهادت سبط اکبرش اظهار کرد: حضرت محمد(ص) بهترین الگو برای بشریت است، و همه آحاد جامعه باید سیره پیامبر(ص) را الگو قرار دهند.

 

رییس اوقاف و امور خیریه صومعه‌سرا افزود: اگر چه نمی‌توانیم عین رسول خدا(ص) عمل کنیم، اما با توجه به سیره و روش آن بزرگوار می‌توانیم زندگی خود را بر اساس الگوی جامع زندگی آن حضرت تنظیم کنیم.

 

وی با اشاره به شرایط ویژه و حساس دوران امامت امام حسن مجتبی(ع) گفت: مرور تاریخ درس‌های مهمی به ما می‌دهد که مهمترین درس، ولایتمداری است.

 

راستاد با بیان اینکه همزمان با شب و روز رحلت پیامبر خوبی‌ها و کریم اهل بیت(ع) بیش از 15 بقعه شاخص صومعه‌سرا میزبان عزاداران بودند، تصریح کرد: طرح بصیرت عاشورایی اوقاف و امور خیریه همزمان با روز 30 صفر به اتمام می‌رسد.

 

 

*مراسم سوگواری 28 صفر در بیش از 80 مسجد شهری و روستایی صومعه‌سرا

حجت‌الاسلام «مرتضی اسدی» با تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: عدم توجه به آموزه‌های دینی و بهره‌گیری از فرمایشات پیامبر عزیز اسلام (ص) دوران امامت امام مجتبی (ع) را دچار حوادثی کرد که منجر به صلح امام مجتبی (ع) با معاویه شد و در نهایت معاویه زمینه شهادت امام حسن مجتبی (ع) را فراهم و حضرت را به زهر جفا مسموم کرد.

 

رییسس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با اشاره به الگو گیری از پیامبر اکرم(ص) به‌عنوان انسان کامل و تبیین تعالیم اهل بیت(ع) اظهار کرد: اهل بیت(ع) همواره در زندگی، اسوه و نمونه بارز در فداکاری و اخلاق و عبرت آموزی برای جهانیان بوده‌اند و باید در جوامع اسلامی نیز نمونه و الگو برای پیروان خود باشند.

 

وی با بیان اینکه همزمان با پنج شب آخر صفرماه، بیش از ۸۰ مسجد و ۲۰ هیئت مذهبی این شهرستان میزبان عزاداران است، افزود: در این ایام بیش از ۵۰ مبلغ و ۳۰ مداح به مساجد و هیئت‌های مذهبی اعزام شده است.

 

حجت‌الاسلام اسدی گفت: برپایی ایستگاه‌های صلواتی، سیاه پوش کردن میادین اصلی شهر، راه اندازی هیئت های سینه زنی در خیابان‌ها از جمله برنامه‌های پنج شب و روز آخر ماه صفر است.

 

وی تصریح کرد: بنا به اهمیت تبیین معارف الهی و بصیرت افزایی اعزام مبلغ در مناسبت‌ها می‌تواند در تقویت بنیه اعتقادی آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان موثر باشد و در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن جامعه را بیمه کند.

 

گفتنی است، حضرت محمد(ص) در ۱۷ ربیع الاول عام الفیل در شهر مکه چشم به جهان گشود؛ پدر پیامبر(ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر ۲ از قبیله بزرگ قریش بودند؛ آن حضرت در سن ۴۰ سالگی به مقام رسالت رسید و به مدت ۲۳ سال عهده ‏دار امر رسالت و نبوت بود؛ پیامبر(ص) در ۲۸ صفر سال ۱۱ هجری قمری و در سن ۶۳ سالگی از دنیا رفت.

 

امام حسن(ع) فرزند امام علی بن ابیطالب(ع) و حضرت فاطمه(س) در شب نیمه ماه مبارک رمضان، سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود؛ ایشان در سن ۳۷ سالگی به مقام امامت رسید؛ آن حضرت در ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری و در ۴۷ سالگی به شهادت رسید.

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اربعین حسینی نماز جمعه خراسان جنوبی ماه صفر شیراز کانون های مساجد پیاده روی اربعین خطبه نماز جمعه سالروز رحلت پیامبر اکرم ص شهادت امام حسن مجتبی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • یادواره سردار شهید سیدمعروف ایرانی در صومعه سرا
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟